Turgutlu Belediyesi İlçe Okullarını Çehresini Değiştiriyor

Turgutlu Belediyesi ilçe merkezi ve köylerinde bulunan bir çok okul binasının tamirat ve tadilat çalışmaları...

Turgutlu Belediyesi ilçe merkezi ve köylerinde bulunan bir çok okul binasının tamirat ve tadilat çalışmaları ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

Turgutlu Kaymakamlık ve Turgutlu Belediyesinin işbirliği ile gerçekleştirilmekte olan çalışmalarda malzeme temini Kaymakamlık tarafından karşılanırken işçilik ise belediye ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, "Çatı tamiratından, çevre duvarlarının iyileştirilmesine, tuvalet bölümlerinin onarımına kadar birçok okulda ekiplerimiz tarafından farklı çalışmalar gerçekleştiriliyor. Ekiplerimiz şu sıralar yoğun olarak Musacalı İlköğretim Okulu’nun çatısının yenilenmesini ve Akçapınar İsmail Türk İlköğretim Okulu’nun yeni tuvaletleri ve çevre duvarlarının inşaatını gerçekleştiriyorlar" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: