Turgutlu Devlet Hastanesi Yönetimi Değişti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Turgutlu Devlet Hastanesi’nde, görevli idari personelde bazı değişiklikler...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Turgutlu Devlet Hastanesi’nde, görevli idari personelde bazı değişiklikler yaşandı.

Hastane Başhekimi Sabri Taşçıoğlu’nun yardımcıları Teoman Şen, Dilay Öztürk ve Levent Hacıhasanoğlu'nun bundan sonra hekim olarak görevlerini sürdürecekleri öğrenildi. İdari kadrodaki görevlerinin de sona erdiği belirtildi.

Turgutlu Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı görevini Dr. Elif Tuna'nın sürdüreceği, böylelikle Sağlık Bakanlığı genelgesi doğrultusunda 4 olan başhekim yardımcısı sayısının 1'e düşürüldüğü kaydedildi.

Reklam
Reklam

Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı yeni yapılanmada başhemşirelik ünvanı da isim değişikliğine uğradı. Hasta Bakım Hizmetleri Müdürlüğü olarak yeniden adlandırıldı. Bu değişikliğin ardından Turgutlu’da uzun süredir Başhemşirelik görevini yürüten Gülay Ceylan’ın yerine, yardımcılığını yapan Nazlı Öz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak atandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz