Turgutlu Emniyeti’nden Personeline Altın Destek

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, personeline düğün, sünnet ve doğum gibi özel günlerde altın hediye ederek...

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, personeline düğün, sünnet ve doğum gibi özel günlerde altın hediye ederek katkıda bulunuyor.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğünün sosyal fonundan faydalanılarak düğün yapan, sünnet yapan yada çocuğu olan personele bilezik ve yarım altın hediye ediliyor. İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Personelimizin motivasyonunu artırmak, birlik beraberlik ortamı yaratmak ve personelimize bu özel günlerinde katkıda bulunmak amacıyla böyle bir uygulamaya gittik. Bu özel günlerde personelimize bir nebze olsun katkıda bulunmak hepimizi mutlu ediyor” dedi.

Reklam
Reklam

Açıklamanın ardından yeni dünya evine giren polis memuru Hamza Küçük’e altın bilezik ve yeni çocukları dünyaya gelen Komiser Yardımcısı Osman Oysal, polis memuru Emrah Şahin ve polis memuru Hacı Müdür Ünüvar’a da birer yarım altın hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: