Turgutlu, Kan Bağışında Lider İlçe

Manisa Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. A. İsmet Nardal ve Kızılay Turgutlu Şube Başkanı Mestan...

Manisa Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. A. İsmet Nardal ve Kızılay Turgutlu Şube Başkanı Mestan Avşar, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Manisa'daki kan bağışları konusunda bilgi veren Kan Bağışı Merkezi Müdürü İsmet Nardal, ”Manisa ili genelinde toplanan kan bağışının 3’de 1’lik bölümünü Turgutlulu bağışseverler karşılıyor. Bu ziyaretimiz vesilesiyle, kan bağışında bulunan vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Ayrıca, görüşmede, Turgutlu'ya sabit bir kan bağış merkezi kurulması projesinin de görüşüldüğü belirtildi. Belediye Başkanı Orhan, ”Turgutlu Belediyesi olarak bu kutsal sayılacak projeye her türlü desteği vermeye hazırız. Turgutlu olarak canımızla, kanımızla hizmete hazırız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: