Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Yeşillenecek

Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi ve çevresi 3 bin ağaçla yeşillenecek.

Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi ve çevresi 3 bin ağaçla yeşillenecek.

Kiremit Sanayicileri Derneği (TUKSAD) ile Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi (TKSS) işbirliği ile Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi ve çevresine 3 bin adet fidan dikilecek.

Fidan dikimi Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Serhat Orhan, TUKSAD Başkanı Gökhan Görçiz, TKSS Başkanı Hasan Yaman ile site esnafının katılımıyla düzenlenen törenle başladı.

Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, törende yaptığı konuşmada, güzel bir etkinliğe imza atıldığını ifade ederek, "Her iki kuruma da yaptıkları bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum. Bugün dikilen ağaçlar yıllar sonra burada oldukça güzel bir görüntü oluşturacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

TUKSAD Başkanı Gökhan Görçiz ise sitede işyeri bulunan vatandaşlardan gelen talep üzerine ağaç dikimine karar verdiklerini söyledi. Görçiz, sitenin etrafına 2 bin 500, içine ise 500 adet selvi fidanı dikeceklerini belirtti.

Muhabir: Erkan Şimşek / Ali Rıza Karasu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: