Turgutlu Yeni Bir Modern Pazar Yerine Kavuşuyor

Turgutlu İlçesi Ergenekon Mahallesi, modern kapalı pazaryerine kavuşuyor. Yapımına bir süre önce başlanan kapalı pazaryeri...

Turgutlu İlçesi Ergenekon Mahallesi, modern kapalı pazaryerine kavuşuyor. Yapımına bir süre önce başlanan kapalı pazaryeri inşaatı, hızla devam ediyor.

Modern pazaryeri tamamlandığında meyve-sebze, konfeksiyon, kuru gıda ve gıda satış yerlerinin yanı sıra içinde çay ocağı, zabıta, güvenlik birimleri ve mescit de yer alacak. Üstü kapalı pazaryeri olarak tasarlanan modern binan, zemin katında ise otopark ve alışveriş merkezi yer alacak.

Kapalı pazaryeri inşaatını inceleyen Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, ”Yakın bir zamanda mahalle muhtarı, mahalle temsilcileri ve mahallelilerle bir araya gelip, pazarın hangi gün hizmet vereceğini belirleyeceğiz. Modernizasyon kapsamında oluşan bu projeler, Belediyecilik anlayışımızın çıtasını gözler önüne seriyor. Tüm mesaimiz Turgutlu adına harcıyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

İnşaat sürecinin hızlı gittiğini belirten belediye yetkililer, kısa bir süre içinde pazaryerinin aktif hale geleceğini bildirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: