Turgutlu'da Direklere İzmarit Kutuları Monte Edildi

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin sürekli olarak temiz kalması için çalışmalarını sürdürüyorlar.Vardiya usulü...

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin sürekli olarak temiz kalması için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Vardiya usulü ile haftanın yedi günü işbaşında olan ekipler bu çalışmalarını sürdürürken, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bir taraftan da ilçemnn temizliği ile ilgili olarak alternatif çözümler üretiliyor. Bu çalışmalar kapsamında, Atatürk Bulvarı üzerindeki aydınlatma direklerinin gövdelerine izmarit kutularının montajı ekipler tarafından gerçekleştirildi.

Yapılan açıklamada, izmarit kutularının yollara atılan sigara izmaritlerinin sebep olduğu kötü görüntüyü ortadan kaldırmak amacıyla konulduğu belirtilerek, vatandaşlar da bu konuda hassas davranmaya davet edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz