Turgutlu'da "Hoş Geldin Bebek" Kampanyası

Turgutlu Belediyesi'nin, yeni doğum yapan aileleri ziyaret ederek, hediyeler vereceği bildirildi.

Turgutlu Belediyesi'nin, yeni doğum yapan aileleri ziyaret ederek, hediyeler vereceği bildirildi.

Turgutlu Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, belediyenin "Hoş Geldin Bebek" kampanyası başlattığı, kampanya kapsamında doğum yaptığı belirlenen ailelerin ziyaret edileceği ve içerisinde belediye başkanı Serhat Orhan'ın mektubu ile hediyelerinin bulunduğu paket verileceği bildirildi.

Turgutlu Devlet Hastanesi'nin yeni doğan servisinin kayıtlarından yola çıkılarak ailelerin ziyaret edileceği bildirilen açıklamada, ailelere içerisinde bebek çantası, zıbın seti, çocuk çorabı, biberon, alt açma mendili, ıslak mendil, bebek battaniyesi ve çocuk bezi bulunan hediyeler verileceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Görevlilerin ailelere verdiği başkan Serhat Orhan'ın imzasını taşıyan mektupta ise "Kıymetli Hemşerim, ömrünüzün en güzel ve en özel zamanlarından birini yaşadığınız bugünde, mutluluğunuzu, sevincinizi en içten dileklerimle paylaşıyorum. Anne-baba olmanın vermiş olduğu bu büyük sevinç ve mutluluğunuz bizlere de mutluluk verdi. Bugün sizler ailenize yeni bir evlat, bizlerde geleceğimize yeni bir umudu kazandık. Ailenize katılan evladımızın sağlıklı, sıhhatli ve güzel bir hayat geçirmesini diliyor, en güzel günlerini sizlerle olmasını temenni ediyorum" yazdığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: