Turgutlu'da Kur'an Kursu Öğrencilerine Kuru Üzüm Ikramı

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, ilçedeki bir Kur'an kursunu ziyaret ederek, öğrencileri kuru üzüm ikramıyla ödüllendirdi.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, ilçedeki bir Kur'an kursunu ziyaret ederek, öğrencileri kuru üzüm ikramıyla ödüllendirdi.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Selvilitepe Mahallesi'nde faaliyet gösteren Kur'an Kursu'nu ziyaret ederek, burada eğitim alan öğrencilerle sohbet etti.

Öğrenciler ile sohbet eden ve onların Kur'an-ı Kerim'den okudukları sureleri dinleyen Orhan, öğrencileri tebrik ederek, onları yanında getirdiği kuru üzümle ödüllendirdi.

Orhan, ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, anne ve babalara çocuklarını yaz tatili döneminde Kur'an kurslarına göndermelerini tavsiye ederek, "Din öğrenilmesi ve yaşanılması gerekir. Çocuklarımız küçük yaşlarda daha iyi kavrayıp daha iyi algılayabiliyorlar. Çocuklarımızın dini eğitim almaları için mutlaka Kur'an kurslarına gitmeleri gerekir. Çocuklarımızın yaz aylarında boş zamanları değerlendirmeleri için kurslar bulunmaz bir fırsattır" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Erkan Şimşek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: