Turgutlu’da Seramiksan Bayramı

Salon: Yedi EylülSeramiksan: Tuğçe, Ayşin, Emine, Tercan, Buse, Tülay, Hilal (Libero)Anemon Hotels: Semra, Seçil, Hidayet,...

Salon: Yedi Eylül

Seramiksan: Tuğçe, Ayşin, Emine, Tercan, Buse, Tülay, Hilal (Libero)

Anemon Hotels: Semra, Seçil, Hidayet, Ebru, Buse, Elvan, Gamze (Libero)

Setler:28-26, 25-19, 25-21

Türkiye Voleybol Federasyonu 3.lig A grup temsilcisi Seramiksan Bayan Voleybol takımı grubun namağlup lideri Anemon Hotels’i 3-0 yenerek maç eksiği ile puanını 22’ye çıkararak ikincilikteki yerini korudu ve grubun gizli lideri oldu.

Turgutlu Belediyesi Yedi Eylül Kapalı Spor Salonundaki karşılaşmayı Seramiksan Şirket Sahipleri Bilgehan-Hakan Demirdöver, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Turgutlu Emniyet Müdürü Veli Göçemen, Seramiksan Kulüp Başkanı Bülent Erkul, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan protokol tribününde birlikte izlediler.

Reklam
Reklam

Karşılaşmaya seyirci desteğiyle iyi başlayan Kuğular çekişmeli geçen ilk seti kazanarak moral üstünlüğünü ele aldı ve 2’nci ve 3’ncü sette ise harika bir oyun sergileyen Kuğular grubunun namağlup liderini adeta sahadan sildi ve rakibini evine puansız yolladı.

Seramiksan Bayan Voleybol takımında Kaptan Tercan, Tülay ve Ayşin’in performansı göz doldururken takımını maestro gibi yöneten Tülay galibiyette önemli bir pay sahibi oldu. Salonu tıklım tıklım dolduran Seramiksan taraftarları maçın son sayısına takımlarını destekledi. Forza Kuğular orkestrası tribünleri dolduran taraftarlara eğlenceli bir maç izletti.

Karşılaşma sonrası galibiyeti oynarak kutluyan Kuğular taraftarları ile birlikte “Şampiyon Seramiksan” tezahüratı yaptılar. Seramiksan bu galibiyet ile grubun gizli lideri oldu ve şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza attı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: