Turgutlu'da trafik kazası: 1 ölü

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ne bağlı Sarıbey Köyü ile Avşar Köyü arasında meydana gelen trafi kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Kaza önceki gün 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Manisa'nın Urganlı İlçesi'nden Çepnidere Köyü'ne giden Serkan Yıldırım (26) yönetimindeki 45 ZA 0565 plakalı motosiklet, Avşar Köyü yakınlarına geldiği sırada karşı yönden gelen Halil Toköz (47) yönetimindeki 45 TS 204 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Serkan Yıldırım ve motosikletin arkasında oturan Durmuş Uslu (30) yola savruldu. Serkan Yıldırım ve Durmuş Uslu'ya ilk müdahale çevreden yetişen vatandaşlar tarafından yapıldı. Bu arada çağrılan 112 Acil servis ekipleri yaralıları Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Motosiklet sürücüsü Serkan Yıldırım hastanede hayatını kaybederken motosikletin arkasında bulunan Durmuş Uslu'nun tedavisine başlandı.

Reklam
Reklam

Kaza haberini alan Serkan Yıldırım'ın yakınları hasteneye akın etti. Ölüm haberi Serkan Yıldırım'ın ailesini ve yakınlarını üzüntüye boğdu. Serkan Yıldırım'ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Anahtar Kelimeler: