Turgutlu'da Trafik Kazası

İzmir’in Kemalpaşa ilçesi Sarılar köyündeki Sarılar Ortaokulu’nda Beden Eğitimi öğretmenliği yapan Serkan Kökçek (32), Turgutlu...

İzmir’in Kemalpaşa ilçesi Sarılar köyündeki Sarılar Ortaokulu’nda Beden Eğitimi öğretmenliği yapan Serkan Kökçek (32), Turgutlu Kemalpaşa yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Turgutlu'dan okulunun bulunduğu Kemalpaşa’ya bağlı Sarılar köyüne gitmek için yola çıkan Serkan Kökçek, Gökçeyurt köyü yakınlarında yönetimindeki 42 AV 581 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarında bulunan bir ağaca çarptı. Kazada otomobilden fırlayan genç öğretmen ağır yaralandı. Kökçek, olay yerine gelen 112 ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Turgutlu Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan Serkan Kökçek, yaklaşık 3 saat süren yaşam mücadelesini kaybetti. Yakınları ve arkadaşları hastane önünde acı haberi alınca sinir krizi geçirdi.

Reklam
Reklam

Turgutlu’nun sevilen simalarından olan Kökçek, hayvanlara, özellikle köpeklere olan sevgisiyle ve sporcu kişiliğiyle tanınıyordu. Kurduğu köpek çiftliğinde birçok farklı cinsten köpeği eğiten Kökçek, Turgutlu'da, Köpeklere Fısıldayan Adam lakabıyla biliniyordu. Bu özelliğiyle de birçok yerel gazeteye konu olmuştu.

Serkan Kökçek’in kaza haberini alan Kemalpaşa Milli Eğitim Müdürü Halis Murat ve birçok meslektaşı, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne geldi.

Serkan Kökçek’in, subay olarak görev yapan kardeşi Semih Kökçek’in ilçeye gelmesinin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: