Turgutlu'da 'uyuşturucu' Operasyonu

Manisa'nın Turgutlu ilçesi, güne büyük bir operasyonla uyandı. Torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına...

Manisa'nın Turgutlu ilçesi, güne büyük bir operasyonla uyandı. Torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik, operasyon yapıldı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube ve Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yapılan operasyona; Manisa merkez, Turgutlu, Alaşehir, Akhisar, Ahmetli ilçelerinden 300'den fazla polis ekibi katıldı.

Ayrıca, operasyona özel harekat timleri, çevik kuvvet ekipleri ve narkotik polis köpekleri de katıldı. Eş zamanlı olarak yaklaşık 40 noktaya yapılan operasyonda, 25’ten fazla kişinin gözaltına alındığı bilgisi alındı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde başlayan ve sabaha kadar süren operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ve sahte altın ele geçirildiği öğrenildi. Operasyon şu saatlerde devam ederken, gözaltına alınan şahısların sorgulamalarının ardından, adli mercilere sevk edileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: