Turgutlu'da Yemekler Yarıştı

Turgutlu Belediyesi tarafından Lokantacılar Odası işbirliği ile düzenlenen yemek yarışması, Yunus Erkan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.Et...

Turgutlu Belediyesi tarafından Lokantacılar Odası işbirliği ile düzenlenen yemek yarışması, Yunus Erkan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Et yemekleri, zeytinyağlılar, hamur işleri ve tatlılar kategorilerinde düzenlenen yarışmada birinciler tam, ikinciler yarım, üçüncüler de çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Yaklaşık 80 bayanın katılımıyla gerçekleşen yarışmanın et yemekleri kategorisinde Zuhal Güzelizmir birinci, Ferihan Erol ikinci, Aysun Çengel üçüncü; tatlılar kategorisinde Müşerref Durgut birinci, Hatice Baysarı ikinci, Bahar Ersin üçüncü; zeytinyağlılarda Gülşen Ayyıldız birinci, Şennur Özkeçeci ikinci, Zekiye Muhacir üçüncü ve hamur işleri kategorisinde de Feride Ergünşah birinci, Fatma Ezel ikinci, Servet Akdeniz de üçüncü oldular.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz