Turgutluspor 2 Puan Kaybetti, Liderliği Kaybetmedi

Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU, (DHA)- TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta evinde takipçisi Pazarspor'la 1-1 berabere kalarak 15 puana ulaşan Turgutluspor, kaybedilen 2

Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU, (DHA)- TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta evinde takipçisi Pazarspor'la 1-1 berabere kalarak 15 puana ulaşan Turgutluspor, kaybedilen 2 puana rağmen averajla da olsa liderlik koltuğunu korumanın sevincini yaşıyor.
Kırmızı-siyahlılar, 3 puan alamamasına rağmen tribünleri dolduran taraftarının alkışını topladı. Teknik direktör Özgün Kaya, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Rakip maçtan yenilmemek ve 1 puanla ayrılmak istiyordu. Galibiyet için sahaya çıktık. Çocuklarımız yürekleri ile mücadele ettiler. Yenik duruma düştüğümüz maçta 1-1 beraberliği yakaladık. İkinci devrede bir kaç tane pozisyona girmemize rağmen sonuç alamadık. Pazarspor'u da tebrik ediyorum, güzel bir oyun sergilediler" dedi.
Alınan 1 puanın önemli olduğunu belirten Başkan Hakan Sezer ise, "Öncelikle bizi yalnız bırakmayan Turgutluspor taraftarına ve halkına çok teşekkür ediyorum. Kazanabileceğimiz bir karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık. Futbol üç neticeli bir oyun. Aldığımız 1 puanla liderliğimizi koruduk" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: