Turgutluspor Kendini Buldu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Turgutluspor keyifli günler yaşıyor. Son 2 haftada 6...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Turgutluspor keyifli günler yaşıyor. Son 2 haftada 6 puan toplayan ve rakip ağları 5 kez havalandıran kırmızı siyahlılar, sezon sonuna umutla bakıyor.

Takım bugün top başı yaparken, antrenmanın oldukça eğlenceli ve istekli geçmesi teknik kadronun da yüzünü güldürüyor. Oyuncuların moralli ve motive olmuş durumda olmaları yönetim kurulunun da keyfini yerine getirdi.

Oynanan 2 maçlık periyodu değerlendiren Turgutluspor Basın Sözcüsü Ercan Hızal, "Biz sezon başından beri takımımıza ve teknik heyetimimize sonu kadar güveniyorduk. Bu periyod bizim doğru karar verdiğimizin bir göstergesi. Atlanmaması gereken konuların başında öze dönüş projesi geliyor. Biz sezon öncesi bu parolayla yola çıktık ve bu hiçte kolay olmuyor. Bu tarz projeler sancılı geçiş dönemlerine neden olabiliyor. Ancak gerek oyuncularımız gerekse teknik heyetimiz bu sancılı süreci iyi yönettiler ve az bir kayıpla atlattık. Takımımız yavaş yavaş kendine geliyor ve randımanlı bir hal alıyor. Giresunspor gibi güçlü bir rakibi kendi evimizde tam bir futbol resitali ile yendik. Bence takımımız artık gol sorununu da çözdü. Artık çok farklı bir Turgutluspor sahada yer alacak buna eminim. Oyunun her alanında farklılıklar yaratabilecek bir kadroya, oyuncu kalitesine ve bunları iyi yönetebilecek bir teknik heyete sahibiz. Kasaba’nın yükselişi devam edecek. Turgutluspor taraftarına da teşekkür ediyorum. Maç boyunca takımlarının yanında oldular. Önümüzdeki haftalarda daha dolu tribünlere oynamak istiyoruz. Çünkü bu camia, bu takım, bu kent bundan fazlasını hak ediyor. Turgutluspor’un önü açık ve geleceği parlak buna inancım tam. Yönetim kurulumuz olarak ta oyuncularımızın ve teknik kadronun sonuna kadar arkasındayız. Turgutluspor’un zirveye yürüyüşünde tüm futbol severleri, Turgutluspor’a gönül verenleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Şimdi birlik olma ve aynı cümleleri kurma zamanıdır" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Bu arada, Turgutluspor'da sakatlığı geçen Bahadır takımla birlikte çalışmalara başladı. Fibula kemiğinde kırık bulunan Necati’nin doktor kontrolünde tedavisi devam ediyor. U-17 milli takımında bulunan İsmail Köse ise takımdaki yerini alamadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: