Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan: "Onursal Başkanımız Serhat Orhan'a Dil Uzatanları Kınıyorum"

Spor Toto 2. lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan "Onursal başkanımız Serhat Orhan'a dil uzatanları kınıyorum" dedi.

Spor Toto 2. lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan "Onursal başkanımız Serhat Orhan'a dil uzatanları kınıyorum" dedi.

Ayhan gazetecilere yaptığı açıklamada, futbolcuları Ümit Yasin Arslan'ın Manisaspor'a transferinin ardından basında bazı yerel gazetelerde olumsuz yorumların yer aldığını ifade etti.

Haberlerde futbolcuyu Beşiktaş isterken Manisaspor'a "peşkeş çekildiği" yönünde iddiaların bulunduğunu söyleyen Ayhan, Ümit Yasin'in yüzde 50 bonservis hakkının Turgutluspor'da kaldığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Kulübün personel maaşlarını ödeyemediği yönündeki iddiaların da doğru olmadığını belirten Ayhan, "Bu iddialar kesinlikle doğru değildir. Hiçbir personelimize borcumuz olmadığı gibi esnafa da bir kuruş borcumuz yoktur. Sadece futbolcularımızın maç başı alacakları var. Bu da her kulüpte olur. Onları da bu ayın 20'sinden sonra ödeyeceğiz" dedi.

Yapılan yorumlarda Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan'ın da hedef alındığını da ileri süren Ayhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın Orhan bu kulübü devraldığında kulübün elektrikleri kesikti, esnaf kulüpte biriken alacaklar nedeniyle ekmek dahi vermiyordu. Yani tam bir enkaz devralmıştı. Ama şimdi tesisleriyle, imkanlarıyla imrenilen bir kulüp haline gelmiştir. Serhat Orhan bu kulübe karşılıksız her sezon bizzat kendi bütçesinden 1 milyon lira harcamaktadır. Bunu eleştirmek kimsenin haddine düşmez. Onursal başkanımız Serhat Orhan'a dil uzatanları kınıyoruz"

Muhabir: Erkan Şimşek / Mustafa Yıldırım

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz