Turgutluspor Pür Neşe

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını kendi evinde sürdüren Turgutluspor çalışmalarına günde çift antrenman ile devam...

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını kendi evinde sürdüren Turgutluspor çalışmalarına günde çift antrenman ile devam ediyor.

Irlamaz Tesislerinde yapılan antrenmanlarda oyuncuların son derece neşeli olmaları teknik kadro ve yönetimi sevindiriyor. İzinli olması nedeni ile çalışmalara katılmayan Youssef’in Pazartesi günü takıma dahil olacağı öğrenildi.

Cumartesi akşam saatlerinde yapılan antrenmanı izleyen as başkan Tuna Bozkurt, basın sözcüsü Ercan Hızal ve genel kaptan Ali Altınay teknik kadrodan takımın son durumu hakkında bilgi aldı. As başkan Tuna Bozkurt, takımın antrenmanlarının oldukça neşeli geçmesi ve oyuncuların her geçen gün daha da form tuttuğunu görmenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Buradaki hazırlık döneminin ardından Kartepe’da yapacağımız 2. Etap kamp döneminde takımımız belli bir düzeye gelmiş olacak. Dış transferde temas halinde olduğumuz bir çok oyuncu var bu transferlerin takıma dahil olması ile birlikta daha güçlü olacağız. Şuan için forvet hattına yapacağımız takviyeler ile ilgili birkaç isim üzerinde duruyoruz. Birkaç gün içerinde transferler netleşmeye başlayacaktır. Taraftarlarımızın gönülleri rahat olsun beklentilere cevap verecek bir ekip kuracağız” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz