Turgutluspor’a Engelsiz Destek

Turgutluda şubesi bulunan Uluslararası Engelliler Derneği Turgutlu Şubesi Başkanı Mehmet Çetin ve üyeleri, Turgutluspor antrenmanını...

Turgutluda şubesi bulunan Uluslararası Engelliler Derneği Turgutlu Şubesi Başkanı Mehmet Çetin ve üyeleri, Turgutluspor antrenmanını ziyaret etti. Teknik direktör Koray Cinel ile yardımcıları ile futbolculara yeni sezonda başarılar dileyen dernek üyeleri, desteklerinin süreceğini belirtti.

Futbolculara baklava ikram eden Uluslararası Engelliler Derneği üyeleri adına bir konuşma yapan başkan Çetin, "Uluslararası Engelliler Derneği adına öncelikle Turgutlu'ya ve spora gönül veren belediye başkanımız Serhat Orhan’a bunca hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu sezon öze dönüş açıklamaları ile takımın başına efsane kaptanımız Koray Cinel’i getiren başkanımız Murat Ayhan ve yönetim kuruluna da şükranlarımızı bildirmek isteriz. Basından takip ettiğimiz kadarıyla bu öze dönüş açıklamaları ve Koray Cinel’in teknik direktörlüğe getirilmesi bizleri ve Turgutlu halkını son derece sevindirmiş ve gelecek için umutlandırmıştır. Bu güzel sözlerin iki başkanımıza da yakıştığını bildirmek isteriz. Koray hocamızın da uzun yıllar büyük başarılara imza atacağına yürekten inanmaktayız. Bu sebeplerden dolayı Serhat Orhan ve Murat Ayhan başkanımıza teşekkür ediyor ve dernek olarak önümüzdeki sezon tüm Turgutluspor maçlarında yerimizi alacağımızı ve desteğimizi bir gün değil, sezon boyunca sürdüreceğimizi bildirmek istiyoruz. Futbolcu kardeşlerimize de kazasız belasız mutlu bir sezon diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Kırmızı siyahlıların teknik patronu Koray Cinel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti, "Uluslararası Engelliler Derneği başkan ve üyelerine bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum, açıkçası bizi çok duygulandırdılar. Şimdiden tribünlerdeki yerlerini ayırtmaları da bize ayrı bir motivasyon oldu diyebilirim. Biz de en kısa süre içinde kendilerine bir ziyarette bulunacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından, futbolcular ve teknik heyet ile hatıra fotoğrafları çektiren dernek üyeleri antrenmandan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: