Turgutluspor'da Cinel'den Büyük Jest

Tuncel YILMAZ/TURGUTLU, İlk yarının bitimine bir hafta kala istifa eden Koray Cinel, kırmızı siyahlı ekibin bugünkü antrenmanına gelerek İbrahim Baş ve

Tuncel YILMAZ/TURGUTLU, İlk yarının bitimine bir hafta kala istifa eden Koray Cinel, kırmızı siyahlı ekibin bugünkü antrenmanına gelerek İbrahim Baş ve ekibine başarı diledi. "Turgutluspor hepimizin kulübü" diyen Koray Cinel, "İbrahim hocamın Turgutluspor'da başarılı olacağına ve takımı istenen yere getireceğinre inanıyorum" dedi.
Turgutluspor'a yıllarca futbolcu ve teknik adam olarak hizmet veren Koray Cinel'in kendilerine büyük jest yaptığını belirten İbrahim Baş ise, "Koray hocamın bu hareketi beni ve sporcularımı son derece mutlu etti. Hepimizin ortak paydası olan Turgutluspor'u el ele vererek başarıya taşıyacağız" diye konuştu.
Teknik direktör İbrahim Baş'ın 6-7 Ocak'ta İstanbul'da gerçekleşecek 23'üncü Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri'ne katılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: