Turgutluspor'da Istikrarsızlığın Bedeli 3'üncü Lig

Tuncel YILMAZ / TURGUTLU, Kırmızı siyahlılarda sezon boyunca 2 farklı başkanla birlikte 2 yönetim kurulu, 4 teknik direktör görev yaptı.

Tuncel YILMAZ / TURGUTLU, Kırmızı siyahlılarda sezon boyunca 2 farklı başkanla birlikte 2 yönetim kurulu, 4 teknik direktör görev yaptı. Sezon başında sürpriz şekilde başkanlığa seçilen eski futbolcu Adnan Demirel, kötü gidişin ardından 8 Nisan'daki olağanüstü kongrede görevi Mustafa Kocatürk'e bıraktı.
Kocatürk ve ekibi, düşüşe engel olamadı. Camiadan teknik direktörlerle çalışmayı terceh eden Turgutluspor, sezona Koray Cinel yönetiminde başladı. Hedefi tutturamayan Cinel'den sonra 1 hafta vekaleten Ercan Kahyaoğlu görevi devraldı. İkinci yarıda takımda daha önce 3. Lig'de şampiyonluk yaşayan İbrahim Baş ve sonrasında kırmızı siyahlılarda yetişen Selahattin Dinçel'in takımın başına geçmesi de Turgutluspor'u kurtarmaya yetmedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: