Turgutluspor'da Transfer

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Turgutluspor, geçen sezon Adana Demirspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Necati Demirhan ile

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Turgutluspor, geçen sezon Adana Demirspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Necati Demirhan ile sözleşme imzaladı.

Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'ndeki imza töreninde 1 yıllık sözleşmeye imza atan 28 yaşındaki Necati Demirhan, geçen sezon Adana Demirspor'da şampiyonluk yaşadığını, Turgutluspor'da da bu başarıyı yakalamak istediğini söyledi.

Necati Demirhan, yönetimi, teknik direktörü ve tesisleriyle Turgutluspor'un şampiyonluğu hak ettiğini belirterek, "Bu sezon taraftarımızın da desteğiyle çok iyi bir sezon geçireceğimizi ve ipi göğüsleyeceğimizi düşünüyorum. Her iki taraf için de hayırlısı olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Turgutluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Altınay da maddi konularda Necati'nin özveride bulunduğunu, oyuncunun Turgutluspor'a çok faydalı olacağını düşündüğünü kaydetti.

Muhabir: Erkan Şimşek / Halil Şahin / Bahri Okumuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: