Turgutluspor’da Yaprak Dökümü Devam Ediyor

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup temsilcisi Turgutluspor’da yaprak dökümü devam ediyor. Geçen hafta 4...

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup temsilcisi Turgutluspor’da yaprak dökümü devam ediyor. Geçen hafta 4 oyuncu ile yollarını ayıran Turgutluspor’da Emrah Kaya ve Ergün Çakır’da gözden çıkarıldı.

Teknik direktör Hüseyin Özcan’ın ilk yarı bitiminde yönetim kuruluna sunduğu rapor doğrultusunda geçen hafta Bahadır, Çağatay, Murat ve Sadık ile yollar ayrılmış ve kendilerine kulüp bulmaları tebliğ edilmişti. Bugün devre arası kampı için Antalya’ya giden Turgutluspor’da Emrah Kaya ve Ergün Çakır’ın kamp kadrosuna dahil edilmediği ve yolların ayrılacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Bu kararla birlikte Turgutluspor sezon başında kadrosuna kattığı 5 oyuncu ve geçen sezondan sözleşmesi devam Murat Karakoç ile yollarını ayırmış oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: