Turgutluspor’un Tecrübeli Eldiveni Emrehan İddialı Konuştu:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Turgutluspor’un tecrübeli file bekçisi Emrehan Ceylan, kalesinin gole...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Turgutluspor’un tecrübeli file bekçisi Emrehan Ceylan, kalesinin gole kapalı olduğunu söyledi.

Yeni sezonla ilgili olarak iddialı açıklamalarda bulunan tecrübeli eldiven, Turgutluspor taraftarının önüne çıkacağı günü dört gözle bekliyor. Kaleci Emrehan, "Turgutlu'nun tam bir futbol şehri olduğunu iyi biliyorum. Bu takımın bir parçası olmak ne kadar tecrübeli olsam da beni oldukça heyecanlandırıyor. Bu sezon kalemi gole kapatıyorum. Diğer kaleci arkadaşlarım Metin ve Cihan ile oldukça iyi bir uyum içerindeyiz. Kim oynarsa oynasın Turgutluspor’un kalesi gole kapalı. Hocam ve takım arkadaşlarım bana güvensin. Oldukça dinamik bir takım olduk. Koşan mücadele eden özverili bir hüviyet kazandık. Tek amacımız kasabayı layık olduğu yerlere taşımaktır. Buradan Turgutluspor’a gönül verenlere ve taraftarımıza sesleniyorum. Üzüm şehrinde üzüm yerim ama gol yemem" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: