Turhal belediye binası ve belediye iş hanları yenileniyor

Tokat'ın Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, 2012 yılının yatırım ve hizmet yılı olacağını belirterek, yıl...

Tokat'ın Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, 2012 yılının yatırım ve hizmet yılı olacağını belirterek, yıl içerisinde belediye binasını ve belediye iş hanlarını yenileyeceklerini söyledi.

Başkan Ali Gözen, belediye hizmet binası ile belediye iş hanlarının dış cephe görüntülerinin çok bozulduğunu belirtti. Gözen, binaların dış cephe kaplamalarını, güzelleştirme, ısı yalıtımlarını, çatı onarımlarını ve doğalgaz tesisatlarını yapacaklarını kaydetti. Mevcut binaları daha modern ve ilçeye yakışır bir şekle getireceklerini ifade eden Gözen, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan esnaf ve iş yeri sahiplerinden de kendi iş yerleri için bu tip çalışmalar beklediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Başkan Gözen, Cumhuriyet Caddesi'nde yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını bitirdiklerini söyleyerek şöyle konuştu: "Belediye binamız ve belediye iş hanlarının dış cephe görüntüleri ilçemizi temsil etmediği için belediye olarak buraların dış cephe kaplama ve güzelleştirme kararı aldık. Şu anda arkadaşlarımız dış cephe ve ısı yalıtımını yapmak için çalışma başlattılar. Bu binalarda bulunan diğer eksiklikler incelenerek giderilmeye çalışılacak. Biz belediye olarak bu yenileme çalışmaları yaparken esnafımızdan bir kuruş bile talep etmeyeceğiz. Buraları tamamen belediyenin imkanlarıyla yapmayı tasarlıyoruz. Amacımız halkımıza daha güzel ve kaliteli hizmet sunmaktır. Herkes kendi iş yerini yeniler ve güzelleştirirse ilçemiz daha güzel ve modern hale gelecektir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz