Turhal belediyesi, 7 adet yeni otobüs alacak

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, belediyeye 7 adet yeni otobüs alacaklarını bildirdi. Eski otobüslerin miadını...

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, belediyeye 7 adet yeni otobüs alacaklarını bildirdi. Eski otobüslerin miadını doldurduğunu belirten Başkan Ali Gözen, eski otobüslerle vatandaşa sağlıklı hizmet veremedikleri için otobüsleri yenileme ihtiyacı hissettiklerini açıkladı. İlçe halkının hizmetlerin en iyisine layık olduğunu kaydeden Başkan Gözen, eski ve hantal araçlarla vatandaşa hizmet vermenin çağdaş belediyecilik anlayışı ile bağdaşmadığını söyledi.

Eski otobüslerin tamiratından ve masraflarından bıktıklarını ifade eden Gözen, “Yeni otobüslerimiz 5-6 ay içinde hizmete girecek. Konu ile ilgili olarak devlet malzeme ofisine başvurumuzu yaptık. Özel yapım olarak imal edilecek olan, engelli rampası ve kameralı yeni 7 otobüs alıyoruz. Alacağımız yeni otobüslerle halkımız hem rahat, güvenli ve konforlu yolculuk yapmalarını sağlayacağız. Hem yakıttan hem de yedek parçadan tasarruf etmek suretiyle belediyemize katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Amacımız halkımıza daha güzel ve kaliteli hizmet sunmaktır. Ben şimdiden yeni alacağımız otobüslerin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, halkımıza da kazasız belasız yolculuklar dilerim.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz