Turhal Kent Konseyi'nden 17 işadamına plaket

Tokat'ın Turhal ilçesinde, Cumhuriyet'in 88. yıldönümü anısına ilçeye değer katan 17 işadamı plaketle ödüllendirildi. Turhal...

Tokat'ın Turhal ilçesinde, Cumhuriyet'in 88. yıldönümü anısına ilçeye değer katan 17 işadamı plaketle ödüllendirildi.
Turhal Kent Konseyi'nin Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı, Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Belediye Başkanı Ali Gözen'in başkanlığında yapıldı.
50 ve daha fazla işçi çalıştıran işverenlerin de davet edildiği toplantının açılışında konuşan Turhal Kent Konseyi Başkanı Nazif Yılmaz, yapılan faaliyetler hakkında kısa bilgi verdi.
Konseyin Turhal’da 2007 yılında faaliyete girdiğini belirten Belediye Başkanı Ali Gözen ise birlik ve beraberlik içinde hareket edildiği takdirde üstesinden gelinemeyecek işin olmadığını söyledi.
Yapıcı ve usulünce yapılan eleştirilere her zaman açık olduğunu ifade eden Başkan Gözen, "Her kişinin her kurumun eksiği gediği olabilir. Bizim görevimiz bunları tespit edip gerekli kurumlara usulünce bildirmek yardımcı olmaktır. Herkes her şeyi göremeyebilir. Bu konuda birbirimize yardımcı olmalıyız. Amacımız İlçemizin daha güzel, rahat ve huzurlu olması için çalışmaktır.” diye konuştu.
Toplantıdan sonra davetlilerin sorularını cevaplayan Başkan Gözen, ilçeye yapmış oldukları katkıdan dolayı işadamlarına teşekkür etti. Programda yönetim kurulu üyeleri de seçim yapılarak belirlendi.
Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Salih Turalı, Ticaret Odası Başkanı Sinan Sakman, kent konseyi üyeleri, iş adamları ve davetliler de katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz