Turhal Şehir Mezarlığı'nda çalışmalar devam ediyor

Tokat'ın Turhal ilçe Belediyesi tarafından Boyacılar Mahallesi kışla mevkiinde yapımı süren yeni şehir mezarlığında çalışmalar...

Tokat'ın Turhal ilçe Belediyesi tarafından Boyacılar Mahallesi kışla mevkiinde yapımı süren yeni şehir mezarlığında çalışmalar devam ediyor.
İlk etapta 2 bin mezarlık yeri hazırlandığını belirten Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, yeni mezarlığın mart ayında hizmete sunulacağı açıkladı. Mezarlığın yol çalışmalarının bittiğini kaydeden Başkan Ali Gözen, şimdi ise çevre düzenlemesi, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları yaptıklarını açıkladı.
Amaçlarının halkın en güzel şekilde hizmet almalarını sağlamak olduğunu ifade eden Başkan Gözen, bundan sonra cenazelerin daha sistemli, planlı ve düzenli bir şekilde defnedileceklerini söyledi. Gözen, "Şehir içinde bulunan diğer mezarlıklar dolduğu ve mevcut ihtiyacı karşılamadığı için yeni bir mezarlık alanı halkımıza tahsis etmemiz ihtiyaç oldu. Yeni Mezarlığımızda aile mezarlığı da olacak. Aile mezarlığı almak isteyen vatandaşlarımıza ada ve parsellerde yer verilecek. Yine mezarlığımızda şehit mezarlığı da bulunacak. 100 dönümü geçen bir alan içerisinde yapılacak olan yeni şehir mezarlığında ilk etapta 2 bin mezarlık yeri hazırlandı. Mevcut şartlar göz ününe alınarak halkımızın ihtiyacını karşılamak için ufak düzenlemeler de yapabiliriz. Yapım çalışmalarımız hızla devam ediyor. En kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağız. Ben bu vesileyle tüm halkımıza hayatlarında sağlık, mutluluk ve hayırlı bir ömür diliyorum." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz