Turhal’a Yeni Bir Anadolu Lisesi Yapılacak

AK Parti Tokat Turhal İlçe Başkanı Orhan Koç, mevcut Anadolu liselerinin ilçenin ihtiyacını karşılamadığını, yeni...

AK Parti Tokat Turhal İlçe Başkanı Orhan Koç, mevcut Anadolu liselerinin ilçenin ihtiyacını karşılamadığını, yeni bir Anadolu lisesinin yapılmasının şart olduğunu söyledi.

AK Parti Turhal İlçe Başkanlığı temmuz ayı ‘ilçe danışma toplantısı’ parti binasında yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Ali Gözen, İlçe Başkanı Orhan Koç, parti üyeleri, belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleri katıldı. İlçenin sorunlarının tartışıldığı danışma toplantısında ilçeye yapılacak yeni yatırımlar üzerinde duruldu.

Reklam
Reklam

İlçedeki öğrenci sayısında artış gözlendiğini ve mevcut Anadolu Liselerinin ihtiyaca cevap veremediğini belirten Başkan Orhan Koç, yeni bina için çalışma başlattıklarını ve en kısa zamanda ilçeye yeni bir lise kazandırmak için ellerinden gelen bütün imkanları kullanacaklarını söyledi. Koç, ”500 kişilik yükseköğrenim yurdu, Yazıtepe barajı ve 200 yataklı devlet hastanesinin temellerini bu yıl içinde atmak hedefimizdir. 200 yataklı devlet hastanesinin proje ihalesi yapılmış olup, bu hastane yapımıyla başından beri ilgilenen, bu aşamaya gelmesinde büyük emeği geçen milletvekilimiz Sayın Zeyid Aslan’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 24 derslikli kız meslek lisesine ek bina, sağlık meslek lisesine yeni bina ve Bahçebaşı barajının 2013 yılı programına alınması için çalışılmaktadır. Diğer hedeflerimiz olan Çivril Barajı, hükümet binası, yeni emniyet binası, Zile çevre yolu, Halk eğitim binası ve özelleşen şeker fabrikası dışında kalan 200 dönümlük alana kent parkla birlikte üniversiteye devri gibi bu yatırımların takipçisiyiz.” dedi.

Reklam
Reklam

İlçeye yapmayı düşündükleri yatırımların yakın takipçisi olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Gözen ise ilçeyi her alanda daha da yukarılara çıkarmak için uğraştıklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: