Turhal’da Birlik Ve Beraberlik Pikniği Yapılacak

Tokat’ın Turhal Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Birlik ve Beraberlik Pikniği’nin bu yıl 3.'sü düzenleniyor....

Tokat’ın Turhal Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Birlik ve Beraberlik Pikniği’nin bu yıl 3.'sü düzenleniyor.

Turhal-Zile kara yolu üzerinde bulunan Büyük Otel piknik alanında 7 Temmuz 2013 Pazar günü saat 12.00'de organize edilen ‘Turhal Belediyesi 3. Birlik ve Beraberlik Pikniği’nde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da belediye tarafından pikniğe katılan vatandaşlara yiyecek ikramında bulunulacak. Yaklaşık 15 bin kişinin katılımının beklendiği piknikte ayrıca sürpriz yarışmalar ve hediyeler verileceği, sanatçılardan Oğuz Yılmaz’ın ise konser vereceği açıklandı.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Ali Gözen, birlik ve beraberlik pikniğini her yıl yaparak geleneksel hale getirdiklerini belirterek, bu etkinliklerin gelecek yıllarda da devam edeceğini belirtti. İlçe halkının birlik ve beraberlik içerisinde birbirine kenetlenmiş, yaşanabilir bir şehir olmasını arzu ettiklerini ifade eden Başkan Gözen, şimdilerde ilçenin ve ülkenin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Turhal Belediyesi olarak pikniği organize ettiklerini kaydeden Başkan Gözen, tüm katılımcılara yemek ikramında bulunacaklarını, sürpriz hediye, gösteri ve yarışmalar olacağını anlattı.

Gözen, "Sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde her yıl birlik ve beraberlik pikniği düzenliyoruz. Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz pikniğe halkımızı bekliyoruz. Amacımız, ilçe halkı arasında birlik ve beraberliği daha da güçlendirmek ve ilçe tanıtımına katkı sağlamaktır.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: