Turhallı hanımlar, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi

Tokat’ın Turhal ilçesinde Turhal Gönüllü Ev Hanımları Derneği, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. Derneğe...

Tokat’ın Turhal ilçesinde Turhal Gönüllü Ev Hanımları Derneği, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. Derneğe üye gönüllü hanımlar tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ev malzemeleri ile çeşitli tatlı ve yemeklerden elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verileceği belirtildi. Yavuz Selim Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde kurulan kermesin 15 gün süre ile halka açık olacağı kaydedildi.

Çeyizlik malzemeler, mutfak-ev malzemeleri, tatlı, pasta ve gözleme çeşitlerinin yer aldığı kermesin açılışına Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü, Emniyet Müdürü Salih Turalı, AK Parti İlçe Başkanı Orhan Koç, Dantela Eğitim Hizmetleri Müdürü Kadir Yaman, Yıldırım Koleji Müdürü Nahit Ören, Turhal FEM Dershanesi Müdürü Hayati Demir, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Kermesten elde edilen gelirin hayırlı işler ve eğitim hizmetleri için harcanacağını ifade eden Kaymakam Mehmet Ünlü, bu tür hizmetlerin devam etmesi dileğinde bulundu. Ev hanımlarını özverili çalışmalarından dolayı kutlayan Kaymakam Ünlü, “Eğitim için yapılan bütün gayretler takdire şayandır. Ben Gönüllü hanımların yapmış olduğu bu çalışmadan dolayı kutluyor kendilerine ilçemiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Dernek yetkilileri, kermeste ev yapımı pasta börek, dolma çeşitleri, gözleme, mantı, tatlı çeşitlerinin ve çeyiz ürünlerinin yer aldığını dile getirerek, gelirlerini eğitim yararına kullanacakları kermese herkesi beklediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: