Turhallı işadamları Kızılcahamam’da beyin fırtınası yapacak

Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam’da iki günlük ‘Turhal Geleceğini Arıyor’ konulu konferans...

Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam’da iki günlük ‘Turhal Geleceğini Arıyor’ konulu konferans düzenleyecek. İlçenin mevcut sıkıntıları ve Turhal’ın geleceği ile ilgili düzenlenecek konferansa 65 davetlinin katılacağı belirtildi.
28-29 Ocak tarihlerinde Ankara Kızılcahamam’da yapılacak konferansa işadamları, sanayiciler, kanaat önderleri, esnaflar, konularında uzman kişiler, sivil toplum kuruluşları başkanları, dernek başkanları ve konu ile ilgili birçok kişinin davet edileceği söylendi. Turhal’ın gelişmesine ve daha modern hale gelmesi için böyle bir işe giriştiklerini belirten Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Sakman, bu tür bir faaliyetin ilçe adına ilk kez yapıldığını kaydetti. Ticaret Odası yönetimi olarak yapılan görüşmeler neticesinde konferansa karar verdiklerini ifade eden Başkan Sinan Sakman, katılımcıların organizeden duydukları memnuniyetini dile getirdi.
Turhal için iki gün beyin fırtınası yapacaklarını söyleyen Sakman, "İlçemiz her geçen gün göç veriyor. İşsizlik ise her yerde olduğu gibi bizim de gündemimizde olacak. Şeker fabrikasının geleceği ilçe esnafını düşündürüyor. İlçemizde şeker pancarı, mermercilik, tekstil, tarım, hayvancılık ve seracılık gibi konular ele alınacak. Katılımcıların farklı görüşleri değerlendirilecek. İlçemizin gelişmesi daha da ilerlemesi için daha neler yapılabilir, neler yapmalıyız konuları görüşülecek. Ben bu toplantının çok faydalı olacağını düşünüyorum. İki gün boyunca Kızılcahamam’da ilçemizin önde gelenleri ile fikir alışverişinde bulunacağız. Ayrıca birlik beraberlik içinde hareket etmemize ve kaynaşmamıza da vesile olacağını düşünüyorum. Şimdiden tedbir almazsak ileriki yıllarda sıkıntılar yaşayabiliriz. Toplantı sonunda toplantıya katılan kişilerin görüşleri alınıp değerlendirilecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz