Turhan: “önyargılı Olmamalı”

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü Armağan Turhan,...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü Armağan Turhan, ligde kolay ya da zor grup ayrımı yapılmaması gerektiğini belirterek, “Grubumuzda güç ve ekonomik olarak eşdeğerde takımlar var” dedi.

2.Lig’de iyi ya da kötü grup nitelemesinin doğru olmadığına dikkat çeken Nazilli Belediyespor teknik direktörü Armağan Turhan, “Grubumuzda ekonomik açıdan ve kulüp hüviyeti açısından zayıf halkaların var olduğu gözlenebilir. Ancak, bu konuda önyagılı olmamalıyız. Kırmızı Grup’ta yer alan Yeni Malatyaspor ve Göztepe gibi takımlarla aynı grupta mücadele etmeyecek olmamız avantaj olarak gözükebilir. Çünkü bu takımlar daha güçlü ekipler kurdu.”dedi.

Reklam
Reklam

Beyaz Grup’ta güç açısından ve ekonomik açıdan birbirine yakın takımlar olduğunu belirten Turhan, şunları söyledi: “Eş değer takımların bir arada olması maçları zorlaştıracaktır. Ancak, çekilecek fikstüre göre avantaj sağlanabilir. Sezonun ilk 4-5 maçında yakalayabileceğimiz bir seri bir anda kopma oluşturabilir”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: