Turistler, Güzel Havanın Keyfini Güneşlenerek Çıkardı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde etkili olan sağanak ve soğuk yerini güneşli havaya bıraktı. Hafta sonunu otellerde...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde etkili olan sağanak ve soğuk yerini güneşli havaya bıraktı. Hafta sonunu otellerde geçiren turistler, yazdan kalma bir günün tadını çıkardı.

Sahilde şezlonklara uzanan turistler, bol bol güneşlenip kitap ve gazete okudu. Tatil için gelen İskandinav turistler ise 5 kilometrelik Side Sahil Yolu'nda Nordic Walking (İskandinav yürüyüşü) sporu yaptı. 10 günlük tatil için Almanya'dan Side'ye ailecek tatile geldiklerini belirten emekli Alman Dili Edebiyatı Öğretmeni Suppan Sanne, güneşli havada plajda şezlonga uzanarak Almanca kitap ve gazete okumayı tercih ettiğini söyledi. Almanya Duesseldorf’ta havanın soğuk olduğunu belirten Sanne, Side'de 2 gündür güneşli havada dolaşmaktan keyif aldıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Belçikalı mimar Alex Monsedsder, eşi ile birlikte tatile geldikleri Side'de deniz kenarında güneşlenerek kitap okuduklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: