Turistlere Noel kutlaması

Terrace Beach Resort Hotel’de kalan misafirler için Noel kutlaması düzenlendi

Antalya’nın Manavgat İlçesi’ne bağlı Ilıca Beldesi’nde bulunan Terrace Beach Resort Hotel’de Noel kutlaması düzenlendi. Alman turistlerin ağırlıklı olarak konakladığı otelde bulunan bütün misafirlerin katıldığı Noel etkinliği ilahilerin söylenmesiyle başladı. Konukların büyük bir ilgi gösterdiği Noel etkinliğinde ilahilerin ardından topluca yemek yenildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Noel etkinliği canlı müzikle devam etti.

Terrace Beach Resort Hotel Genel Müdürü Ahmet Çevik, Hristiyan ülkelerde Noel’in önemli bir dini bayram olduğunu belirterek; “Bizde otelimizde tatillerini geçiren ve dinlenen misafirlerimiz için Noel programı hazırladık” diye konuştu. Etkinlikte otelin animasyon ekibinin Noel kıyafetleriyle yer alması turistlerin büyük ilgisini çekti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz