Turistlerin Gözdesi Jeep Safari

Her yıl binlerce turistin tatil yaptığı Marmaris’te turistler adrenalini yüksek aktivitelere de büyük ilgi gösteriyor.Marmaris’te...

Her yıl binlerce turistin tatil yaptığı Marmaris’te turistler adrenalini yüksek aktivitelere de büyük ilgi gösteriyor.Marmaris’te en gözde aktivitelerinden birisi olan jeep safari turları turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

Toz, taş ve çamurlu dağ yollarında, nehirler ve Marmaris'in muhteşem doğal güzellikleri arasında çevre köyleri de içine alan parkurlarda yapılan macera dolu bir eğlence ile turistler doyasıya eğleniyor.

Jeep Safari 4x4 arazi araçlarında her jeep'te 4 ila 8 kişiden oluşan gruplarla yapılıyor. Turlar hem eğlenceli hem de doğal güzellikler arasında Marmaris'in çevre yörelerini görme ve köy yaşamına tanık olma fırsatı sunuyor. Macera ve adrenalin dolu eğlenceli bir seyahat imkanı ile yerli ve yabancı turistler jeeplerle gezme fırsatı buluyor. Turlar genelde sabahın erken saatlerinde başlıyor. Nehir, orman ve köy yollarında safari sonrasında Marmaris'in köylerinden birinde öğlen yemek molası veriliyor ve yöresel yemekleri sunuluyor. Sonrasında safariye devam eden turistler ve Marmaris'e dönüyor. Marmaris’te tatilini bu şekilde sabahları 5-6 jeep arka arkaya grup halinde tura katılan özellikle yabancı turistleri safarilerle eğlencenin tadını çıkarıyor. Turlar Genellikle Bozburun yarımadasında, Gökova Körfezi civarında, Orhaniye-Kızkumu, Hisarönü, Bozburun, Çiftlik, Turunç, Akyaka ve Akbük bölgelerine yapılıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: