Turizm Acenteleri Bir Araya Geldi

Çorum'da faaliyet gösteren turizm acentelerinin yetkilileri, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ev sahipliğinde düzenlenen...

Çorum'da faaliyet gösteren turizm acentelerinin yetkilileri, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

ÇTSO dan yapılan açıklamaya göre, Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, şehrin turizm potansiyelinin artırılması için işbirliği anlamında bir sinerji oluşturma amacıyla sektörün içinde bulunduğu durumun geleceği ile ilgili öngörülerde değerlendirme yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, ''Toplantıda, seyahat acentesi belgesi olmayanlarla ilgili bakanlığın sıkı denetimlere başlayacağı bilgisine yer verilerek, esas iştigal konusu seyahat acenteliği olmayanların bu işi yapamayacağı vurgulanmıştır. Söz konusu yenilikler konusunda görüş alışverişi yapmak üzere ilgili kurum ve kuruluşların ziyaret edilmesi kararlaştırılmıştır. ilimizde faal görünen 17 turizm acentesini ortak paydada buluşturma hedefinin yoğun olarak işlendiği toplantıda, turizm hamlesinin gelişmesine ve sektörün sorunlarının ivedi çözümüne katkı sağlayacağı bildirilmiştir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: