Turizm Bakanı Çelik: Çok Alçakça, Acımasızca Bir Saldırı

Bahar DEMİREL/ ANKARA, (DHA) - KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ankara'daki 7'nci Büyükelçiler Konferansı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bahar DEMİREL/ ANKARA, (DHA) - KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ankara'daki 7'nci Büyükelçiler Konferansı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sultanahmet'teki Turizm Polisi Şube Müdürlüğü'ne yönelik canlı bombalı saldırı ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Ömer Çelik, "Sizdeki bilginin fazlası bizde yok. Valilik ve emniyet çalışıyor üzerinde. Maalesef buraya girerken haber aldık. Polislerimizden biri şehit oldu. Allah rahmet eylesin. Çok alçakça, acımasız bir saldırı. Soru sormak bahanesiyle giriyor sonra kendisini havaya uçuruyor. Allah rahmet eylesin. Diğerine acil şifa diliyoruz. Zaten bilgi aldıkça sizinle paylaşılacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: