"Turizm Haftası"

Bitlis'te, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Tiyatro Topluluğu, tiyatro gösterisi sundu.

Bitlis'te, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Tiyatro Topluluğu, tiyatro gösterisi sundu.

İl Kültür Turizm Müdürlüğü'nde düzenlenen tiyatro gösterisinde, BEÜ öğrencileri, birbirinden güzel skeçler sahneledi.

BEÜ Tiyatro ve Müzikal Kulübü Tiyatro Yönetmeni Recep İdikurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkinlikler çerçevesinde turizmi anlatan 6 skeçlik oyunu Bitlis'te sahnelediklerini söyledi.

Oyunun tamamının komediden oluştuğunu ifade eden İdikurt, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Bu dördüncü oyunumuz. Oyunumuzu ilk Bitlis E Tipi Ceza Evi'nde sahnelemiştik. Oyunlarımıza ilgi olabildiğince yüksek. Ancak Bitlis'te seyirci sıkıntısı yaşıyoruz. Bugün de aynı sıkıntıyı yaşadık. İlde istediğimiz seyirci kitlesine ulaşamadık. Yine de görevimizi yapıp oyunumuzu sahneledik. Umarım ilimizi güzel bir şekilde tanıtmışızdır."

Muhabir: Yunus Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: