Turizm Haftası -Balkara Köyü'nde yaşayan çocuklar, SESOB'un organizesinde kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi

Sivas'ın Suşehri ilçesine bağlı Balkara Köyü'ndeki ilköğretim okulu öğrencileri, Turizm Haftası dolayısıyla Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (SESOB) organizesinde

Sivas'ın Suşehri ilçesine bağlı Balkara Köyü'ndeki ilköğretim okulu öğrencileri, Turizm Haftası dolayısıyla Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (SESOB) organizesinde kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.

Turizm Haftası dolayısıyla her yıl farklı ilçeden bir ilköğretim okulunu misafir eden SESOB, bu yıl Balkara Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı. Balkara Köyü İlköğretim Okulu öğretmeni Hayrettin Kılıç nezaretinde kente gelen öğrenciler, ilk olarak Polat Center'da düzenlenen kahvaltı programında SESOB Başkanı Beşir Köksal ile bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Vali Ali Kolat, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ve Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü'yü ziyaret eden öğrenciler, Tarihi Buruciye Medresesi ile Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi'ni gezdi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki tarihi mekanları da ziyaret eden öğrencilerin, belediye ile kentteki bazı kurumları da ziyaret ettikleri kaydedildi.

SESOB Başkanı Beşir Köksal, yaptığı açıklamada, her yıl farklı ilçeden bir köy okulunun öğrencilerini misafir ettiklerini belirterek, "Her yıl bir ilköğretim okulumuzu misafir ediyor, bir gün akşama kadar gezdiriyoruz. Valiliğimizi, belediyemizi, kültür müdürlüğümüzü ziyaret ediyoruz. Ne kadar onları mutlu edebiliyorsak biz de o kadar mutlu oluyoruz. Bu yıl da Suşehri'nin Balkara Köyü'ndeki öğrencileri misafir ediyoruz, onları gezdiriyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: