Turizm Haftası-Uşak'ta Doğa Yürüyüşü Düzenlendi

Uşak'ta, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü düzenlendi.

Uşak'ta, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü düzenlendi.

Uşak Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüş, tarihi Beylerhan Köprüsü'nden başladı. Örencik Termal Tesisleri'nde son bulan yürüyüşe Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, Kültür ve Turizm Müdürü Şerif Arıtürk ve vatandaşlar katıldı.

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, gazetecilere açıklamasında, Uşak'ın doğal güzelliklerini tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.

Türkiye'nin turizmde iddialı konuma geldiğini, her yıl binlerce yerli yabancı turisti ağırlayacak tesislere sahip olduğunu belirten Erden, "Türkiye'nin turizmde büyük potansiyeli var. Turizme olan ilgi de her geçen gün artıyor. Bugünkü yürüyüşün amacı turizme yönelik farkındalığı artmaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Kültür ve Turizm Müdürü Şerif Arıtürk ise Uşak'ın, tarihi değerlerinin yanı sıra doğal güzellikler ile çevrili olduğunu, güzellikleri herkesin görmesini arzu ettiklerini söyledi.

Muhabir: Soner Kılınç / Ali Rıza Karasu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: