Turizm ve otelcilik yüksekokulu açılacak

Sinop Üniversitesi (SÜ) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu uygulama otelinin restorasyon çalışmaları başlıyor.

Sinop Üniversitesi (SÜ) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu uygulama otelinin restorasyon çalışmaları başlıyor.
Konu ile ilgili bilgi veren Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şevket Büyükhatipoğlu, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nun aktif hale gelmesi için gereken fiziki altyapı ve restorasyon çalışmalarına başlandığını belirtti.
Daha önce öğrenci yurdu olarak kullanılan otelin Sinop Üniversitesi'ne ve Sinop turizmine büyük katkılar sağlayacağını belirten Büyükhatipoğlu, “Uygulama Otelinde mevcut bulunan açık ve kapalı yüzme havuzu işler hale getirilecek. Otelde, 1 fitness salonu, 40 kişilik toplantı salonu, biri teraslı olmak üzere 2 yemek salonu, idari ofisler, 56 normal oda, 5 suit oda, 1 basketbol-voleybol sahası bulunuyor. Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunun kademeli şekilde tasarlanmış sirkülasyon alanlarında gerekli tadilatlar yapılarak yüksekokulun kullanıma açılması planlanmaktayız.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz