Turizmci baba-oğul gasp edildi

İSTANBUL (İHA) - Kadıköy'de HSBC Bankası'ndan 100 milyar lira para çeken baba-oğul, banka çıkışında kimliği tespit edilemeyen şahıs tarafından gasp edildi.

Edinilen bilgilere göre, saat 13.00 sıralarında turizmci Sadi Çoruh, oğlu Mehmet Ali Çoruh ile birlikte Çiftehavuzlar'daki HSBC Bankası'ndan 100 milyar lira çekti. Sadi Çoruh ve oğlu, bankadan çıktıktan sonra dışarıda park ettikleri 34 BBK 85 plakalı araçlarına yöneldi. Bu sırada plakası "Mutluyuz" yazısıyla kaplı bir araçtan inen gaspçı, süratle baba ve oğula saldırdı. Kimliği tespit edilemeyen şahıs, Mehmet Ali Çoruh'un kafasını darp ederek, elindeki para dolu çantayı alıp kaçtı. Paraları çalan gaspçı, aynı araçla kayıplara karıştı.

Reklam
Reklam

Olaydan sonra şoka giren baba ile oğlu, polisi arayarak durumu haber verdi. Polis ekipleri, gaspçıyı bulmak için gerekli çalışmayı başlatırken, baba-oğul ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sadi Çoruh, "Bankadan 100 milyar lira para çektik. 1.80 boylarında, 40 yaşlarında bir şahıs gelerek oğlumun kafasına vurdu ve paraları alarak kaçtı. Arabanın arkasında ise düğünlerde yazılan 'mutluyuz' şeklinde bir yazı vardı" dedi.