Turizmciler Varşova'da Side'yi tanıttı

Side Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği (Side-TUDER) Almanya'dan sonra Polonya ITM Varşova Fuarı'na katıldı. Side-TUDER Başkanı...

Side Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği (Side-TUDER) Almanya'dan sonra Polonya ITM Varşova Fuarı'na katıldı.

Side-TUDER Başkanı Cengiz Haydar Barut, yaptığı açıklamada, Side destinasyonuna gelen turist yoğunluğunu Orta Avrupa ülke vatandaşları oluşturduğu için Varşova Fuarı'na özel önem verdiklerini söyledi.

Pazar gününe sürecek olan fuarın Almanya, Çek Cumhuriyeti ve Beyaz Rus(Belarus) pazarı içinde çok önemli olduğunu belirten Barut, Polonyalıların destinasyon bölgesine ilgilerinin kendilerini çok sevindirdiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Son yıllarda bölgeye gelen turistlerin arasında Polonyalılar da gözle görünür bir artış olduğunu belirten Barut, ITM Varşova Fuarı'na özel önem verdiklerini ifade etti.

Barut, "Polanyalıların fuara ilgisi yüksek. Side destinasyonuna gösterilen ilgi bizleri memnun etti. Bizim için Orta Avrupa pazarı çok önemli." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz