Turizmin altyapısı MATAB’dan

MATAB tarafından, geçtiğimiz günlerde arızalanan Evrenseki bölgesindeki kanalizasyon hattı, kısa sürede onarıldı

Manavgat Çevre Koruma Turizm Alt Yapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birlik Başkanlığı (MATAB) tarafından Evrenseki Turizm Bölgesi sahil bandında otellere bağlı 178 metrelik kanalizasyon hattı arızalanmasının ardından 3 günlük kısa bir süre içerisinde tamamlanarak Çolaklı Arıtma Tesisine bağlandı.

Turizm Sezonu başladıktan sonra otellere bir anda müşteri girişi olduğunu ve MATAB olarak arıtmalarda sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Birlik Başkanı Recep Barut; “Bu konuyla ilgili olarak otellere gerekli yazıyı gönderdik, turizm sezonu başlamadan önce her otel müşteri giriş sayılarını bize bildirirlerse gerekli önlemi alır ve sezon boyunca sıkıntı yaşamayız” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Barut açıklamasında şunları belirttiÇ “Turizm sezonu boyunca bölgemize gelecek turist oranı ve otellerin gerçekleşecek müşteri sayıları bilindiği ve bu konuda otellerin gerekli hassasiyeti göstererek MATAB’la koordineli bir şekilde hareket etmeleri halinde arıtmalarda herhangi bir sorunla karşılaşılmayacaktır. MATAB her türlü alt yapı çalışmaları yatırım ve projelerinde bölgemizin turizm hizmet kalitesinin artması ve daha temiz yaşanabilir bir çevreye kavuşmasını hedeflemektedir”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz