Turizmin devleri bizi seçti

SANLIURFA.COM Şanlıurfa'dan olduğu kadar yurt içinde de en çok izlenen Urfa sitesi.

Şanlıurfa'nın açık arayla 1 numaralı sitesi SANLIURFA.COM Şanlıurfa'dan olduğu kadar yurt içinde de en çok izlenen Urfa sitesi. Türkiye'nin Turizm Lideri Setur ve Bookinturkey bizi seçti.

Şanlıurfa'nın en fazla izlenen sitesi SANLIURFA.COM Şanlıurfa'da Türkiye'nin Lider kuruluşlarınında tek tercihi.

Turkcell, Vodafone, THY, Anadolujet gibi sektörün liderleri Şanlıurfa reklamlarını sadece SANLIURFA.COM'da değerlendirirken, Türkiye'nin Turizm sektörünün liderleri de Şanlıurfa'da bizi seçti.

Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da açık arayla en fazla izlenen sitesi SANLIURFA.COM Google aramalarında Şanlıurfa, Urfa, sanliurfa gibi terimlerde birinci sırada yer alırken, Dünyanın hit yayınlayan sitesi ALEXA.COM da ise SANLIURFA.COM en fazla izlenen site olarak gösteriliyor.

Alexa verilerine göre SANLIURFA.COM'a en yakın Şanlıurfa sitesi arasında yaklaşık 250.000 site bulunuyor. Dünya'da en fazla izlenen 80 bin site arasında yer alan sitemizin yurt içi sunucularından ve yurtdışı sunucularından yayınlanan binlerce haberinin yanısıra kullanıcıların yorumlarıda bir çok ulusal sitenin yorumlarından fazla.

Kullanıcılar seslerini duyurmak için facebook ve Twitter gibi paylaşım sitelerinin yanısıra SANLIURFA.COM aracılığıyla paylaşımlarda bulunuyor.

Bu farklılığı farkeden Türkiye'nin devleri de Şanlıurfalılara hizmetlerini duyurmak için SANLIURFA.COM'u seçiyor.

5 yıldır Şanlıurfa'da Ulusal reklamların tek adresi olan SANLIURFA.COM gündeme damgasını vuran haberlerle Şanlıurfa'nın buluşma noktası oldu.

Reklam
Reklam

13 yıldır Şanlıurfa'da olup biteni anında veren SANLIURFA.COM gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Şanlıurfa'da en fazla editör ve muhabiri olan sitemizin ilçelerdeki editörleri aracılığıyla videolu haberleri sitemiz aracılığıyla dünyaya duyuruyor.

Google News gibi Dünya'nın yakından takip ettiği haber servisinde haberleri yayınlanan SANLIURFA.COM'un bir çok haberi ulusal medyada günlük olarak kaynak gösterilerek yayınlanıyor.

Sadece Şanlıurfa basınının değil Ulusal basınında yakından takip ettiği SANLIURFA.COM'a gönül veren siz değerli izleyicilerine teşekkür ediyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: