Türk Bakan'dan Karaosmanoğlu'na Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kosova’nın Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar’ı konuk etti. Kosova’nın...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kosova’nın Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar’ı konuk etti. Kosova’nın Türk Bakanı Yağcılar ile beraberindeki heyeti misafir eden Başkan Karaosmanoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar ile beraberindeki heyet, Başkan Karaosmanoğlu’nu Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcıları Tahir Büyükakın ve Mustafa Çöpoğlu da hazır bulundu. Büyükşehir Şeref Defteri’ni imzalayan konuk bakan Yağcılar’a, Başkan Karaosmanoğlu tarafından işlemeli bir vazo hediye edildi.

Reklam
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu’nun aynı zamanda Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Başkanı olduğunu da hatırlatan Bakan Yağcılar, ‘’Destekleriniz için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve TDBB’ye teşekkür ediyoruz. Türk dünyasının bir parçası olarak birbirimize sahip çıkmalıyız, birlik ve beraberliğimizi gelecek nesillere taşımalıyız’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: