Türk Bayrağı Ve Toprak Tekirova'ya Getirildi

"Zaferin Zirvesinden Antalya'nın Zirvesine" adı altında Tekirova Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğin bu yıl 5'incisi yapıldı.

"Zaferin Zirvesinden Antalya'nın Zirvesine" adı altında Tekirova Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğin bu yıl 5'incisi yapıldı.

Tekirova Belediyesi'nin Büyük Taarruz'un 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle düzenlediği "Zaferin Zirvesinden Antalya'nın Zirvesine" adlı etkinliğinin 5'incisi Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bayrak ve toprak teslim töreni ile başladı.

Törene katılan Tekirova Belediye Başkan Vekili Abdullah Başkurt ve Tekirovalı şehit er Hasan Yılmaz'ın babası Hüseyin Yılmaz şehitlerin kanları ile sulanmış kutsal toprağı ve bayrağımızı Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'ndan teslim aldı.

Reklam
Reklam

Tekirova'da Zafer Bayramı etkinlikleri, 30 Ağustos Perşembe günü Tekirova Kültür Merkezi Meydanı tören alanında bayrağın ve kutsal toprağın Tekirovalı şehit er Hasan Yılmaz'ın babası Hüseyin Yılmaz, 08.45 çelenk koyma töreninde Başkan Yusuf Üras'a teslim edecek.

Daha bayrak gençler eşliğinde Tahtalı Dağı zirvesine götürülerek göndere çekilecek. Tahtalı Dağı zirvesinden Escape paragdaling firması Türk bayrakları ile zirveden atlayış gösteri yapacaklar.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: