Türk Büro-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Şenel: "Engellilerimizin Sorunlarını Çözmek Için El Ele Vermeliyiz"

Türk Büro-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Hüsamettin Şenel, "Engellilerimizin sorunlarını çözmek için el ele vermeliyiz" dedi.

Türk Büro-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Hüsamettin Şenel, "Engellilerimizin sorunlarını çözmek için el ele vermeliyiz" dedi.

Şenel, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli vatandaşların hatırlanması, yaşamın her alanında var olduklarının bilinmesinin anlamlı olduğunu belirtti.

Her kişinin potansiyel birer özürlü olduğunu belirten Şenel, şunları kaydetti:

"Ülkemizde gereken önem ve hassasiyetin gösterilmediği engelli vatandaşlarımızın istihdamına, özel sektörün istihdam göstermediği gibi, maalesef kamuda da gerekli istihdam yaratılmamıştır. Türk Büro-Sen olarak engelli kamu çalışanları adına bugüne kadar vermiş olduğumuz mücadelemize aynı kararlılıkta devam edeceğiz. Engellilerimizin sorunlarını çözmek için elele vermeliyiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: