Türk Büro-Sen Erzurum Şube Başkanı Harmandar:

Türk Büro-Sen Erzurum Şube Başkanı Gani Harmandar, "Toplu sözleşme masası memur ve emekli için hayal kırıklığı yaşatmıştır" dedi.

Türk Büro-Sen Erzurum Şube Başkanı Gani Harmandar, "Toplu sözleşme masası memur ve emekli için hayal kırıklığı yaşatmıştır" dedi. Harmandar, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, sözleşmeden çıkan sonucun memurlar için olumlu sonuçlar ortaya çıkarmadığını savundu. İmzalanan toplu sözleşmeyle memur ve emekli haklarının yok sayıldığını ileri süren Harmandar, şunları kaydetti: "Kamu kurumlarında çalışanlar mağdur edilmiş ve yapılan sözleşme mağduriyeti gidermemiştir. Toplu sözleşme masası memur ve emekli için hayal kırıklığı yaşatmıştır. Toplu sözleşme masasında memurların en temel hakları olan grev ve siyasete katılma hakları konusunda ise herhangi bir sonuç alınamamıştır. Umarım atılan adımlarda yapılan haksızlıkların farkına varılır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: